torsdag 24 maj 2012

I´m back!!! Bloggar återigen

Det var ett tag sedan och jag har fått mängder med mail från många av er underbara läsare. Underbart att så många bryr sig och engagerar sig.

 

Har varit många tuffa månader för oss nu då Wilda mått fruktansvärt dåligt. Nu äntligen så har hon fått må bra några v. Jag har under denna hemska tid önskat så att lillan skule fått somna in. Men hon vägrar...Förstår inte...Läkarna förstår inte heller. Dem har stått och sett hur hon kämpat och frågat om dem ska ingripa men vi har vägrat.

 

 

Jag kommer att skriva mer om hur tiden sedan jag slutade blogga varit. Men inte idag. Ville bara att ni skulle veta att jag är tillbaka. Dock kommer jag inte publicera otrevliga kommentarer. Inte heller svara på liknande.

 

Kramis på er alla!

19 kommentarer:

  1. Åsa Gottschalk24 maj 2012 kl. 21:51

    Välkommen back!! Hoppas du slipper knasbollarna <3

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra från er igen! Vad jobbigt att Wilda har mått så dåligt, hoppas verkligen att hon får må bra nu!

    Bra att du inte publicerar idiotkommentarer. Ofta är det ju personer som söker uppmärksamhet som skriver sådant och bästa sättet att störa dem är ju att ignorera dem!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Skriv din kommentar här!vad stark och duktig du är det är konstigt va ni föräldrar blirr starka när ni har ett handikappat barn har själv ett barnbarn med down syndrom och ja beundrar hans föräldrar

    SvaraRadera
  4. Så skönt att höra från er, har tänkte en hel del på er och undrat hur ni mår. Skönt också med en bild, hon blir ju liksom större och växer, precis som alla andra barn. Var rädda om er.

    SvaraRadera
  5. Har saknat dig stort! :D
    Kramar ♥

    SvaraRadera
  6. Så härligt att du är tillbaka, du har varit saknad! Kram till er allihopa och en extra kram till Wilda! Jenny & Natta

    SvaraRadera
  7. helen andersson25 maj 2012 kl. 02:51

    Många kramar från "nattsuddande" svägerska!!!!

    SvaraRadera
  8. Men vad roligt att ha dig tillbaka =) Har tänkt på er och funderat hur det gått för lilla Wilda. Tråkigt att höra att hon varit så sjuk men blir glad att lill tjejen är en så stark och vinner över allt. Hoppas hoppas hon får må så bra hon bara kan nu och att ni får njuta av sommaren .

    Än en gång jätte kul att höra från dig =)

    SvaraRadera
  9. vilken sötnos hon är. saknat din blogg. trevlig helg. kram

    SvaraRadera
  10. Skriv din kommentar här!Kul att du är tillbaka, har undrat så hur ni mår. Tråkigt att Wilda inte mått så bra. Men gud såååå söt hon är. Hoppas ni får en skön sommar. Kram

    SvaraRadera
  11. Vad roligt att se ett inlägg från dig! Jag har undrat så hur det är med er och Wilda. Hoppas att hon får må bra framöver nu.
    Kram

    SvaraRadera
  12. Har inte kollat på flera månader efter dig men fick ett infall idag. OCH SÅ ÄR DU JUST TILLBAKA! vad kul! Tråkigt att höra att Wilda mått dåligt, har tänkt på henne då och då. Hon ser så stor ut på bilden lilla grynet. Välkomna tillbaka!
    Eva

    SvaraRadera
  13. Helena Hellman2 juni 2012 kl. 00:53

    Som många andra har jag saknat din blogg... tänkt mycket på Wilda och hållt alla tummar o tår att hon så må så bra som möjligt. tråkigt att hon varit så dålig men hoppas verkligen att det lugnar ned sig nu framöver. hon e ju så supersöt på bilden, tuff brud med brillor =)
    varma kramar och välkommen tillbaka!!!!

    SvaraRadera
  14. Mona i Borlänge4 juni 2012 kl. 21:54

    Härligt att du är tillbaka, har varit in här o kollat titt som tätt :-) Tråkigt att sötnosen inte varit pigg, hoppas ni får en underbar sommar. Försök att inte läsa alla knäppa o negativa kommentarer. Lev erat liv som ni vill. Kram till hela familjen

    SvaraRadera
  15. Jag har tänkt mycket på er och det gläder mig att du börjat blogga igen!

    SvaraRadera
  16. Glad att du är tillbaka. Har följt er ett tag, på dina gamla bloggar. Hittade er genom tävlingen i Vi Föräldrar. Otroligt ledsamt att Wilda mår dåligt, hoppas att hon får må bra !! Kramar

    SvaraRadera
  17. Å va roligt att du/ni är tillbaka igen!
    Har tänkt så mycket på Wilda (och er andra) och undrat hur allt går osv. Hoppas verkligen du slipper alla dumma kommentarer, så att vi som vill faktiskt kan få följa er och du kan då blogga i fred!

    SvaraRadera
  18. Skickar massa varma kramar till er...
    Man FÅR INTE vara här o skriva dumma saker:man gör inte så bara...
    Ni behöver all kraft o energi till familjen o jag önskar allt gott för er framtid mvh Monica

    SvaraRadera
  19. Sällar mig till de andra - välkommen tillbaka! Har också undrar hur det gått för er. Såg någon, på promenad med Wilda, nere i byn för ett par veckor sen. Det var skönt att se ett livstecken :) Nu ska jag kika in här då och då. Massor av kramar till er från Lena i Örkelljunga

    SvaraRadera