torsdag 30 augusti 2012

Snart en v sedan du lämnade oss




Så här fint sover vår älskade prinsessa nu

10 kommentarer:

  1. Än en gång - KRAM!
    Eva i Lund

    SvaraRadera
  2. Beklagar verkligen att lilla Wilda har lämnat er.har saknat dig och din blogg när jag läste hd idag jag leta upp din blogg igen och såg att du uppdatera lite.

    SvaraRadera
  3. Tände ljus och bad en bön för er imorse. Tänker mycket på er. Lilla Wilda har det nog bra nu, men ni har det riktigt tufft, kan jag ana. Jag tänker på allt som fått vänta för att det inte riktigt rymdes i era liv. Så mycket som fått stå tillbaka, för att ni hade en liten Wilda att ta hand om, rädda till livet, ta vara på, oroa er för. Nu kanske allt finns där, allt som fått vänta, och hotar att krypa fram, jag vet ju inte, och ovanpå detta den tunga sorgen! Ni älskade ju så starkt.

    SvaraRadera
  4. Beklagar sorgen!! Hoppas du inte tar lilla upp men skulle gärna vilja dela med mig av en text av Lasse Berghagen som jag tycker är väldigt fin!

    Här skiljs våra vägar i livet
    men du lät mig tidigt förstå
    I stjärnorna står det skrivet
    tillsammans för alltid ändå
    När natten så stilla sig sänker
    finns tystnadens tomhet hos mig
    Och likt den klaraste stjärna som blänker
    så stark är min kärlek till dig
    Du är för alltid en del av mig
    som polstjärnans ljus i natten
    Jag tänder ett ljus som en hälsning till dig
    som en bro över mörka vatten
    Du är för alltid en del utav mig
    så fjärran men ändå så nära
    En ängel ska bära min hälsning till dig
    Du är alltid en del utav mig

    Stor kram
    Marlene

    SvaraRadera
  5. Har följt din blogg tidigare. Gick in nu och tänkte att du börjat blogga igen. Möter detta. Att ER ÅLSKADE LILLA WILDA HAR SOMNAT IN. Vi känner inte varandra men fick ett hugg i hjärtat. Det måste vara en fruktansvärd smärta att förlora ett barn även om barnet har ett svårt handikapp. Kram och styrka till er alla.

    SvaraRadera
  6. Vill delta i er stora och oändliga sorg efter er lilla prinsessa. Tänker på er denna svåra tid ni går igenom.

    SvaraRadera
  7. Följt din blogg ända sen jag väntade min lilla kille som också hade trisomi 13 ( han somnade in inom mig i vecka 34..så vacker en liten kille med stark vilja. ) Ni har så stark kärlek <3 Skickar många styrke kramar <3 Wilda är en vacker ängel...så fin..<3

    SvaraRadera
  8. Den vackraste prinsessan i världen!!!!! Du träffar henne och kan leka pussleken i himlen, hon väntar på er.... Styrkekramar i miljoner!!!!!!!

    SvaraRadera
  9. Läste ALLTID din blogg förrut men sen slutade du skriva och försvann. Har helt missat att du började blogga igen. Har tänkt på Wilda från och till och när jag idag hittar tillbaka så möts jag av det här.

    Mina tårar bara sprutar och det gör ont i kroppen. Fina lilla tjejen! Måste vara en oerhörd smärta.
    Hon ser iallafall oroligt fridfull ut. Fin hon är! Det har hon iofs alltid varit, men innan har hon blivit skymd av slangarna. Nu ser hon fridfull och tillfreds ut.

    Skickar all min kärlek och kraft till er!

    SvaraRadera