lördag 9 juni 2012

Ont i hjärtat

Lättare att blogga från mobilen. Då ser jag iallafall texten.

Wilda mår toppen. Är mestadels en nöjd och glad liten sessa . Dessa perioder försöker vi verkligen njuta av men vet oxå att det kan förändras på en sekund.
Hade besök för någon v sedan av Love som har samma diagnos som wilda och en liten tjej med trisomi 18. Vilken skillnad. . . Jobbigt att se hur sjuk wilda är jämfört med dem. Men det bevisar oxå vilken stark kämpe vi har.
Mitt i allt så kämpar vi på för de andra barnen. Just nu allra mest för vår största. Hon mår så fruktansvärt dåligt. Hon har ingen kontakt med sin pappa som behandlat henne fruktansvärt illa. Förstår inte hur man som förälder kan göra så mot sina barn. Och sen dessutom arbeta på bris. Skandal! Har dem ingen koll alls på vilka personer dem tar in? Kan inte och vill inte berätta så mycket med hänsyn till mina barn. Hoppas bara deras pappa kommer till insikt snart. . . För allas skull.

Nu ska vi njuta tillsammans av denna kväll. Imorgon blir det iväg för att titta på Nicholas sista seriematch. Vinner dem den så har dem vunnit serien. Heja Nicholas <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar