tisdag 12 juni 2012

Pussleken

Idag har varit en bra dag. Underbart väder och allmänt lugnt och skönt. Wilda var på gott humör.

Suttit och letat resor till Malta i sommar. Planerade ju att jag, älskling, Felicia och Nicholas skulle åka. Men alla resor vi hittade landade på priser från 20000.....inte pengar vi har. Men idag äntligen lyckades jag hitta en resa som slutade på 8000. Det är minsann billigt det :D
Så nu blir det resa den 2 juli....Ska bli såååå skönt att bara få komma iväg och umgås med dem stora. Känns jobbigt dock att lämna Wilda en hel vecka. Oron är såklart att det är under denna veckan som hon väljer att lämna jordelivet. Men vi kan ju inte tänka så hela tiden. Vi MÅSTE lära oss slappna av och försöka njuta ändå. Vi gör ju trots allt detta för två av våra andra guldklimpars skull. Kommer bli toppen! Det måste det.....
Kommer självklart sakna de andra pluttarna oxå men dem tycker nog det är skönt att bli av med mamma o pappa en v. Är ju ALLTID med dem och dem har blivit några riktiga mammagrisar. Så detta är nog bara nyttigt för alla.

Länkar till en film vi spelade in i v. Inte ofta vi lyckas få fram videokameran men nu äntligen kunde vi fånga Wildas nuvarande favoritlek på film-Pussleken.
Världens goaste Wilda

http://www.youtube.com/watch?v=aSJWOaTiLsw&feature=share

3 kommentarer:

  1. så gosigt det ser ut =) hon myser verkligen =) kram på er!!!!

    SvaraRadera
  2. Hej Pernilla och Wilda =)
    Glad jag blir att du har börjat blogga igen! Jag har tänkt på, bett för Wilda och Er. Också undrat hur Ni haft det.
    Vilken mysig video...
    Mvh Anette

    SvaraRadera
  3. Hej, Va roligt att återfinna dig på bloggen igen. Så jag har gått och undrat hur det varit med er och lilla Wilda.Måste hålla med Helena. Ser hur gosigt ut somhelst. :)

    SvaraRadera