fredag 16 september 2011

Familjemys

Nu är alla barnen här utom Nicholas. Det är så mysigt. Det är det här som är meningen med livet.

Imorgon är det flytt på schemat. Massor att göra, men oj så skönt det ska bli.Kommer bli så otroligt skönt. Alla barnen är i extas ;)

Wildis har mått hyfsat. Haft lite ont i magen men varit lätt att hjälpa henne.Förkyld är hon ju oxå så inhalerar henne lite extra. Lilla mysiga tjejen som bara sitter i knät och tittar på en.Då mår hon som bäst. Studerar alla mammas rynkor..det är nog bara Wilda som får göra det..he he

Nu ikväll är dock lillan lite mer orolig. Börjar undra om det inte är för att hon saknar mamma och pappa. Hon är trots allt nästan aldrig så när hon är med oss. Absolut inget fel på assarnas arbete utan helt enkelt vanligt mamma/pappa beroende. Det är ju ganska normalt vilket känns skönt. Då är hon inte så annorlunda jämfört med friska och "normala" barn. Men såklart inte roligt att vi då inte kan vara hos henne 24 h om dygnet. Kramar och pussar henne, tröstar och sjunger för henne såklart även när vi inte arbetar med henne. Precis som man gör som förälder. Det är väl en fas hon går igenom nu. Och så normalt det känns. Fantastiskt!

 

Nu blir det mys med resten av barnaskaran. Miliam är som en riktig klängapa;) Han har ju inte fått träffa mig på en månad så det är inte så konstigt. Och jag klagar inte. Har saknat honom mer än jag kan förklara. Så mycket myspys blir det nu.

 

Kramis

4 kommentarer:

  1. Jadå det är en fas de går igenom vid 18 månader.
    Du ska se att det säkert är bättre snart på den punkten. Men skönt att hon saknar er och visar det. :)
    Hoppas det går bra med flytten. :)

    SvaraRadera
  2. Lycka till med flytten!!
    Eva Th

    SvaraRadera
  3. Ett tips - som ni kanske provat: Sjung in de sånger ni brukar sjunga för henne så att assistenterna kan spela upp dem när hon är ledsen, kanske kan hon bli lite lugnare då
    Ing-Marie A

    SvaraRadera
  4. Tack för tipset ;)

    SvaraRadera