tisdag 20 september 2011

Mera flytt

Nu är vi i gamla huset igen. Det blir tydligen mer bråttom att städa ur detta huset än vi räknat med. Trodde vi hade till den siste nov men dem som ska flytta in efter oss vill troligen flytta in redan den 1 okt. Gör inget för oss då vi slipper dubbla hyror men blev ju en aning mer stressande. Så till helgen får det bli den där loppisen vi ska ha. Dessutom fyller Benne år så vi ska ha kalas för honom oxå.

 

Lillan mår toppen i sitt nya rum. Vi alla mår fantastiskt i hela vårt nya hem. Det är enormt så man nästan går vilse ;) Idag far vi en sväng till Ikea och köper lite mer prylar. Lovar att lägga in bilder snart.

 

Ha det bäst.

 

3 kommentarer:

  1. Hej!
    Så roligt att läsa att Ni mår så bra. Och vad härligt med mycket plats :)
    Ha det bäst Ni också
    Mvh Anette

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen något speciellt med ett nytt hem. Som att starta en ny del i sitt liv - med nya möjligheter. Hoppas ni får fortsätta känna er nöjda. Skönt att lillan och alla andra mår bra.
    Eva Th

    SvaraRadera
  3. Hej Hej!! Följer din blogg väldigt ofta och det är alltid lika kul o höra hur Wilda utvecklas =) Måste vara härligt med nytt boende men visst blir det alltid mer stress än vad man väntat sig o hur mycjet man förberett sig.... Men jag hoppas att det löser sig trots allt o att ni verkligen kan njuta av huset när ni kommit i ordning =) Massa kramar till er alla!! MVH Helena

    SvaraRadera