tisdag 18 oktober 2011

Blir galen

Idag har hab och hjälpmedel varit här. Wilda har fått lite nya grejer och inställningar i massor har gjorts. Vi fick ett utomhusunderrede till Delphi pro. Nu ska det bara göras något så vi kan ställa sug och hänga syrgastuben på den så vi kan bege oss ut på äventyr. Problemet är bara att i den måste Wilda ha en overall. Nu när vi haft henne barnvagnen har hon ju haft fleecejacka och fleecebyxa samt en varm och go åkpåse. Det kan hon ju inte ha i delphin. Så nu sitter jag och letar efter en overall som är riktigt varm och goo och som är mjuk och följsam. Inte nog med det. Det ska vara möjligt att snabbt kunna komma åt knappen för att ge henne krampmedicin. Inte det lättaste när hon dessutom är fastspänd med sele....aaaargggh. Blir galen. Har hittat en från Hummel, men känns inte som den är idealisk. Så många tips från er tas tacksamt emot. Måste vara stl 92 då Wildas överkropp är extremt lång.

11 kommentarer:

  1. Vilket projekt, det lät inte som det lättaste. Hoppas du hittar något som passar bra för Wilda. Kram helen

    SvaraRadera
  2. Skriv din kommentar här! Det ska finnas speciella åkpåsar för detta ändamål.....där man kan ha ett ben på var sida. Åkpåsen är delad för benen så hon kan ha rätt sittande i sin stol. Kolla med hab om det. Vi hade alltid "specialare" till A så hör med dem. Då kan hon ju ha sina fleecekläder under.
    Kram Annica!

    SvaraRadera
  3. Hoppas du snart hittar något till prinsessan:)

    SvaraRadera
  4. Om du behöver något som värmer så här en bit innan vintern verkligen kommit så kan jag rekommendera ett par svarta regnbyxor på POP som man kan öppna utmed hela benet, från foten till midjan. Då kommer man åt bra. Man kan också lägga ut byxan uppknäppt i stolen och sedan knäppa dem utmed benen om man tycker det funkar bra. Kanske du som kan sy (baserat på att du sytt en massa mössor) kan sy någon specialutformad åkpåse till Wilda, som passar i stolen?

    SvaraRadera
  5. hej nilla kanske denna kan vara nått för tösabiten att åka i?? den verkar varm å go och inte särskillt svårt heller att snabbt komma åt knappen. http://lekmer.se/barn-och-baby/barnvagnar/tillbehor-och-accessoarer/maxi-cosi-mura-%C3%A5kp%C3%A5se-med-ben-r%C3%B6d-och-svart kram linda.

    SvaraRadera
  6. Den var jättefin men alldeles för liten tyvärr(0-12 mån) Men tusen tack för tipset ;)

    SvaraRadera
  7. hur är det att beställa av sömmerska? då får man precis som man vill ha.....

    SvaraRadera
  8. Hur skulle det funka att "helt enkelt" att ta upp ett hål i lagom storlek, sy en lucka med tryck knapp?
    Vet inte om det skulle funka, men såg något sådant en gång på stan..

    Kram

    SvaraRadera
  9. Vi har tänkt oss en "ficka" med kardborre för att det går snabbast att dra bort så något sådant blir det nog ;)

    SvaraRadera
  10. Det finns ju overaller med tvåvägsdragkedja men det kanske ändå är för krångligt?

    SvaraRadera
  11. Eller så kan ni kanske bara använda knappslån (om det inte blir för kallt)? Fast det känns som lite för enkla lösningar för att du inte redan ska ah tänkt på det.. :-)

    SvaraRadera