torsdag 20 oktober 2011

Dagen förstörd

Idag vaknade jag och gick in på Fb.Där hade min dotter skickat mig en länk. Fy fan för vilka människor det finns. Vidrigt!

 http://www.youtube.com/verify_age?next_url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Dg6DRnTJs8eE

10 kommentarer:

  1. Jag hörde talas om denna video, den intressanta frågan är ju vem som ställer sig och filmar en sådan scen istället för att ingripa. Det är definitivt minst lika hemsk som att köra förbi.
    Vad har hänt med oss människor? Vilka andra värden kan sättas så högt att man kan ignorera en annan människa, dessutom ett barn, som behöver min hjälp? Vi måste arbeta på människovärdet, en människa är en människa oavsett ålder, hudfärg, språk, oavsett hur frisk eller sjuk hon är. En människa är, så tror jag, skapad till Guds avbild och därför helig. Värd att skyddas, värd att bli älskad, värd glädje och värme och beröring och omsorg. Värd att offra tid på och känslor och pengar och alla resurser som vi har till vårt förfogande.

    SvaraRadera
  2. På tal om allt annat - har Wildas ängel kommit fram? Postade den på måndag!

    SvaraRadera
  3. Skriv din kommentar här!




    Fruktansvärt!!!
    Det du skriver Hanne är så sant o så bra,
    tack för att du sätter ord på vad jag hoppas o tror
    många tycker!!!!

    SvaraRadera
  4. Jodå den kom igår ;) Jättefin verkligen.Just nu hänger den över Wildas säng. Har tagit bilder på den oxå som jag kommer att lägga ut här på bloggen om jag får?! Kramis och tusen tack än en gång.

    SvaraRadera
  5. Vad roligt! Ja du får gärna visa den. det är en sköterska på ett äldreboende jag brukar hoppa in och vikariera på som har gjort den!

    SvaraRadera
  6. En jobbarkompis till mig hade sett detta. Hon sa att jag skulle gå ut o kolla, ska jag vara ärlig så vågar jag inte. Mår dåligt bara jag tänker på det.

    SvaraRadera
  7. Låt bli....det är så fruktansvärt och jag ångrar sååå att jag tittade på den.

    SvaraRadera
  8. Usch jag vågar inte titta. Blir väldigt lätt illamående av verkliga händelser. Vad handlar filmen om?

    SvaraRadera
  9. Vill bara skriva till Hanne att det är en övervakningskamera som filmer. Det är ingen människa som gör det.
    Denna video var fruktansvärd att se. Den var riktigt hemsk. Önskar jag inte hade tittat, men nu har jag gjort det.

    Hoppas Wilda mår bra. Ta hand om er

    SvaraRadera
  10. Ja det är en övervakningskamera och ja det är en fruktansvärd film som påverkat mig väldigt hårt.Önskar att jag inte sett den men samtidigt så hoppas jag att det fruktansvärda som hänt denna stackars flicka och hennes kvarvarande familj får upp ögonen på många. Jag tror och hoppas inte att det hade varit såhär i Sverige.

    SvaraRadera