fredag 14 oktober 2011

Döende

Vår dotter är inte döende...jovisst kommer hon lämna oss tidigare.Men hon är inte döende. Eller vad räknas som döende? Vi ska ju alla dö en dag..

Fortfarande problem med rekrytering av de sista assistenterna. De flesta känner vid bredvidgång eller efter att ha träffat Wilda att dem inte kommer att klara det psykiskt. Jag förstår...absolut.Men det är så otroligt påfrestande för oss. Lilla glada, spralliga stumpan som är så fin och utvecklas så mycket. Förstår dem verkligen inte vilken chans det skulle vara att få möjligheten att arbeta med henne? Man kan ge henne så mycket. Vara med i resan och se hur hon utvecklas.Man får så mycket tillbaka.Hon är beroende av oss alla som finns i hennes närhet. Och hon tar tacksamt emot all uppmärksamhet och hjälp vi alla ger henne varje dag. Hon tackar oss genom sina leenden, skratt och utveckling i snabb fart :D.

Jag har bara en önskan för tillfället.Skulle den önskan slå in så är allt PERFEKToch jag skulle inte kunna be om mer.

Snälla....låt oss få några underbara människor till i vår "familj" som vill vara med på vår fantastiska, givande resa.

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

3 kommentarer:

  1. Hoppas VERKLIGEN ni får någon som passar er. Men förstår samtidigt människors tvekan, de kanske inte är redo och då vore det inte rätt mot vare sig Wilda, er eller dem själv! Håller tummarna för att rätt person hittar till er och ger er all den hjälp ni så väl behöver.
    Hoppas ni får en skön och lugn helg!
    kram Eva Th

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni hittar rätt personer snabbt så du kan få ro och ägna dig helt på din underbara familj!
    Massor med kramar!

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna för att ni hittar någon som vill (och vågar) vara med på er resa.. Massa kramar.

    SvaraRadera