fredag 28 oktober 2011

Låt mig kunna sova

Vill bara få sova. En natt med några timmars sammanhängande sömn. Har så svårt för det. Har så många tankar som flyger runt i huvudet alltid. Men mest på nätterna. För då har jag inget annat som stjäl min tid eller uppmärksamhet.

Tänker tillbaka på då Wilda var pyttig. Hur ledsna och nedstämda vi var.Hur vi planerade hennes begravning.Hur många tog avstånd från oss och som fortfarande är borta. Hur ledsen det gjorde mig och fortfarande gör.

Se hur långt vi kommit. Känns som en evighet men har ändå inte ens gått två år. Vårt liv är förändrat för alltid. Vi lever fortfarande i en bubbla men försöker sakta kravla oss ur. Vi är starkare än många vi känner. Därför har vi blivit utvalda som föräldrar åt Wilda. Vi är dem bästa föräldrarna för henne. VI kan ge henne det hon behöver. Hon har oxå blivit utvald åt oss. För hon är den bästa att hjälpa oss bli något mer än vi var.

 

5 kommentarer:

  1. Så fint skrivet! Men lider med dig att du inte får sömnen. Är ju så mastigt att inte få sova, känna sig utvilad för man går som i ett vakuum. Hoppas verkligen dagen kommer för dig då även du kan få känna lite ro men förstår ju att det är inte lätt.
    Tråkigt att höra att folk i er närhet försvunnit när det blev tufft för er men tror det är ack så vanligt. Man undrar verkligen varför??? Jag brukar tänka som så att då var det inga riktigt goa vänner om det beter sig så? Men det gör ju inte mindre ont eftersom man trodde det var det.
    Klart ni blivit starka tack vara allt ni gått igenom. Det är enorm styrka man får att leva med ett barn som har handikapp, kräver massa tillsyn, är svårt sjuk mm mm
    Det är också en sann styrka som för med sig massa annat med, en bättre syn på livet, att ta vara på livet på ett helt annat sätt än man gjorde innan. Njuta av det lilla och att det inte behöver vara under som sker för att det ska vara toppen. Jag brukar säga som så att många många skulle behöva lite bekymmer så de kom ner på jorden lite, fick mänsklig empati ja rätt och slätt verklighets förankrade. Wilda har verkligen kommit till det bästa av det bästa "er familj" De ni gör, går igenom skulle inte vem som helst klara av. så ni ska vara stolta över er alla i er familj för ni gör under åt ett under lilla Wilda =)

    Bamsekramen till er alla!

    SvaraRadera
  2. Precis så är det!
    Kram på er
    Eva Th

    SvaraRadera
  3. Djupa men väldigt tänkvärda ord....håller med dig fullständigt....Wilda har en uppgift här på jorden och hon har valt er för ni är bäst lämpade att hjälpa henne i den uppgiften! All kärlek till er fina familj!

    SvaraRadera
  4. Håller med sofia i hennes kommentarer. kärlek till er. <3<3<3
    Kramar
    lisbeth

    SvaraRadera