tisdag 1 november 2011

Som på nålar

Satt som på nålar på bion idag. Hade mobilen i handen hela tiden och bara väntade på att ett larm skulle komma. Letade efter snabbaste vägen att ta mig ut från salongen om det skulle ske. Men det kom inget larm och jag blev arg på mig själv för att jag inte bara kunde sitta och slappna av och njuta när vi nu ändå var där. Filmen var ändå bra. Klart positivt överraskad.

Idag fick vi vår första leverans från Mat & Ro. Finfina råvaror.Hoppas att maten kommer att smaka oxå. Kommer att lägga ut på bloggen vad vi tycker.

 



I sommar ska jag och Älskling resa iväg är det tänkt. För första gången utan barn. Det är med stor förväntan men en massa farhågor som det planeras. Att lämna sina barn en hel v är jobbigt i sig. Men att lämna WILDA en hel vecka är nästan olidligt. Tänk om hon går bort när vi är iväg???!!! Är det ok att åka iväg och bara lämna henne kvar så?

Hit är det tänkt att vi ska åka. Kan ni gissa var det är?

12 kommentarer:

  1. Bra jobbat, Nilla! :)
    Ett steg i taget är bra att börja med.

    Vi får ju hoppas att lilltösen mår bättre i sommar! Men självklart är det ok att åka. För ni lämnar ju inte Wilda och alla storasyskonen ensamma precis..
    Ni måste tänka på att ni ska orka länge, länge till, och då är det viktigt att också ni får en paus och tillåter er att hämta krafterna.
    Det hade varit ju självklart varit förfärligt för er om hon somnar in när ni inte är hemma, men ni får inte och kan inte leva så. Det går inte att gardera sig, ni kan inte vara hos Wilda varje sekund, 24 tim om dygnet, alla dagar i många år ens om ni vill. Ni har sex barn till, och ska räcka till för dem och er själva också.

    Men skulle det vara så att ni inte vill eller klarar att åka när avresedagen kommer, se till att ha en bra reseförsäkring så ni kan stanna hemma.
    Mer än så är det ju egentligen.

    Det handlar inte om vad andra tycker, tänker och tror. Det handlar om vad ni behöver som par, föräldrar och människor.. Och om ni orkar att åka.

    Grekland?

    kram

    SvaraRadera
  2. Mysigt att åka iväg! Det kommer att gå bra, det är du värd! Jag tror att det är, hm, Dubai kanske?
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag vet <3. Nix..inte Grekland.

    SvaraRadera
  4. Skriv din kommentar här!
    Pernu?

    SvaraRadera
  5. Inte det heller ;)

    SvaraRadera
  6. Klart ni ska åka dit på bilden, ser ju helt underbart ut. Är det Tailand?

    Hoppas ni blir lika nöjda med Mat&Ro kassen som vi är:) dock går det inte lika bra med selleri anser vi, den får alltid vår kanin att äta......

    SvaraRadera
  7. Skriv din kommentar här!Egypten??

    SvaraRadera
  8. Nix...Inte Thailand ;). jag ska göra första middagen ikväll. Ska bli spännande.

    SvaraRadera
  9. Japp. Helt rätt...i juni bär det av förhoppningsvis.

    SvaraRadera
  10. Kan verkligen rekommendera Egypten!! Hoppas ni kommer iväg och kan njuta....

    SvaraRadera
  11. Japp...det är helt rätt ;)

    SvaraRadera