onsdag 16 november 2011

You tube

Här är ännu ett klipp på lillsessan. Försök bortse från mitt fula tryne och mina fjantiga, höga ljud ;)

http://www.youtube.com/watch?v=4AHzn2NqZ70

5 kommentarer:

  1. Wow!
    Har precis tittat på era filmer med WIlda. Vilken tjej! Och vilken utveckling!! Tack för att ni delar med er! Spännande!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åh vad glad jag blir när Wilda ler - så mysigt!

    SvaraRadera
  3. Åh man skiner upp så när man ser Wilda med sitt goa leende =)

    Tack för att man får se in i din/eran underbara blogg.

    Bamsekramar till er alla <3

    SvaraRadera
  4. Har kollar på flera av filmerna med Wilda (vet inte om jag sett alla). Jag som hade fått för mig att hon inte hör alls ser lite och har väldigt dålig uppfattning om vad som händer runt omkring.
    Men bara av att se på den här filmen och filmer när hon gungar. Hon har ju stenkoll på vad som händer! och vad hon vill. Så härligt att se, vad är de för puckon som inte tycker att hon har någon värdigt liv?!. Se filmerna så ser man en tjej som är full av liv, vet vad hon vill och försöker kommunicera med sin omgivning.

    Jag måste bara få ställa några frågor (du behöver inte svara om du inte vill!) Hur mycket hör Wilda egentligen, hur mycket kan hon se?

    Du/NI har en fantastisk tjej, hade jag inte bort så långt bort hade jag så gärna jobbad med henne.
    Tack för att du delar med dig i både text, bilder och filmer på söta kloka Wilda.

    MVH
    Annika i Umeå

    SvaraRadera
  5. Gulliga du <3 . Vi vet faktiskt inte exakt hur mycket Wilda hör men hon reagerar när jag pratar högt med henne på 10 meters avstånd ;) Sedan vet vi heller inte hur mycket hon ser. På det ena ögat troligen ingenting men på det andra litegrann. Såpass att hon reagerar på rörelser och kjus. Nu i dagarna har hon även börjat fixera blicken och tittar rakt på en. Så ser det gör hon.....

    SvaraRadera