tisdag 8 november 2011

Tårarna bara rinner.

Fick ännu en kommentar til förra inlägget. Den värsta jag någonsin fått.

Tårarna bara rinner...........

6 kommentarer:

  1. Kära er!
    Nu blev jag så upprört att jag kunde inte tiga. Svarade på inlägget. Om du inte gillar det, så ta bort mitt inlägg. Jag skickar massor av värme och tröstande kramar till er. Stå på er, annars gör andra det. Ni är guld värda

    SvaraRadera
  2. Nilla!
    Förstår att de gör det!
    Tror nog att hon menar väl men att hon inte alls förstår - inte ALLS..........!! Har troligtvis inte egna barn och kan därför inte sätta sig in i hur ni verkligen känner för er lilla fågelunge. Vi som har lyckan att ha egna barn förstår precis hur ni tänker - att varje sekund med henne är dyrbar och att ni gör allt för att hennes lidande ska mildras. Det vet vi att ni gör!
    Eva Th

    SvaraRadera
  3. Skriv din kommentar här!

    Men vad är det för sjuka människor som inte kan låta er vara ifred....blir så förbannad!!! Finns det ingen respekt alls längre???
    Tycker du gott både kan visa och namnge personen ifråga så han/hon får skämmas lite!!
    Här kämpar och sliter ni dygnet runt för varandra och för alla era barn och lever under en otrolig psykisk press för lilla " Wildis"
    då är väl skit det sista ni behöver!!!

    Den här människan måste ha ett jäkligt fattigt å tråkigt liv som inte kan fylla det med ngt vettigt och positivt....kan nästan tycka synd om den för en dag landar personen å det gör den väldigt HÅRT !!!
    Kram till er å sträck på dig för du är bra du är ngn och du är bäst på det du gör!!

    SvaraRadera
  4. Usch och fy för människor som beter sig så!
    Skickar massor av kramar och värme till hela familjen

    /Maria

    SvaraRadera
  5. Jag har också reagerat på kommentarerna ni har fått om Wilda. Helt sjukt, håll er skit för er själva för denna familj behöver inte höra det och självklart kämpar man för sitt barn avsett vad. Varför ska man behöva läsa sådan skit i kommentarerna från er fastän man har en blogg, peppa denna familj till det dom är bäst på, på att just vara föräldrar till sitt barn.

    Jag lider med er och kämpa på för man vet att det lönar sig och ni får säkert massa tillbaka av lilla Wilda.
    Det gör ont i mitt mammahjärta för denna lilla tjej.
    Stor kram till er

    SvaraRadera
  6. Starka Pernilla med familj, har följt er & Wilda sedan början & beundrar er vad starka & fantastiska ni är. Det gör mig väldigt ledsen när människor ifrågasätter er tid med Wilda på ett mycket negativt & energitjuvande sätt. Man ser ju vad Wilda har utvecklats sista tiden " vad hon njuter av livet i dom bra stunderna, så självklart så länge hon orkar väljer hon livet tillsammans med sin underbara familj!! Jag kan bara hoppas att vi får fortsätta följa er resa genom livet & alla som inte kan tåla hur mkt kärlek, omtanke & omvårdad Wilda får i både bra & svåra stunder kan sluta läsa bloggen, om inte stäng av för kommentarer så slipper man alla energitjuvar. Massor av styrkekramar till Wilda & hennes underbara familj. /en mamma som själv har ett barn med handikapp

    SvaraRadera