lördag 12 november 2011

Är det ett skämt???

Läste på en blogg om denna insändare. Läste insändaren flera gånger. Är det ett skämt eller? För inte på fullaste allvar finns det väl människor som fortfarande tänker så?!

 

» Vad gör alla kvinnor på krogen en torsdagkväll
 

8 kommentarer:

  1. linda mamma till 2 prinsar12 november 2011 kl. 13:09

    håller fullkommligt med dig. helt otroligt att det finns gubbar som ännu tänker så, sammhäller i dag har ändrat sig till det betydligt bättre att vi kvinnor kan lämna över våra barn å hushåll och städning till våra män!

    jag hoppas oxå att ni får en mkt trevlig inflyttningsfest.

    och att snuttan snart ska krya på sig så hon slipper dom kramperna som hon får extra mkt vid sjukdomar.
    sen har jag en fråga, den där blå stols liknande med bälten i som wildisen sitter i kan du inte berätta lite om den?? och hur gick det me wildas nya overall du hittade till en kanon pris ? gick det att sy en liten "lucka" till hennes knapp.
    ha en super duper bra helg du å hela din familj kram Linda

    SvaraRadera
  2. Den blå stolen hittar du här: http://www.etac.se/se/Produkter/Junior/Tumble-Forms/Stolar--tillbehor/
    Overallen har vi inte kunnat prova än då Wilda varit dålig och inte kunnat vistas ute. Vi kommer inte sy någon lucka i den.Vi har bestämt att hon får sitta i en vanlig vagn denna vintern och då har hon inte en sele som är ivägen lika mycket. Därför räcker de två dragkedjor hon har på overallen ;)
    Ha en toppenhelg.Kramis

    SvaraRadera
  3. Det KAN inte vara annat än ett skämt - ett urfånigt sådant. Sådana män lever väl inte kvar längre, någon som vill provocera oss - men se det ska han inte få......
    Eva Th

    SvaraRadera
  4. Absolut att det finns karlar som tänker så, allt för många. Besserwissrar säger jag och dessa lär ju bli utan en partner med den inställningen år 2011 Ha!!

    SvaraRadera
  5. Hahahaha, den var ju rolig!:) Det är nog 50/50 om det är ett skämt eller allvar..
    Se det så här: Är den på skämt så år den ju ganska välskriven - är det en förstockad äldre man som skrivit den, så mår han nog sämre än vi, för uppenbart har han ju ingen fru hemma.. ;)

    Kramar :)

    SvaraRadera
  6. Om du klickar på länken "Lurade - men vilken debatt", på Östran.se, så kan du läsa att vi ÄR lurade. Insändaren har cirkulerat på internet sedan 2004 och är en vandringssägen...

    Förmodligen ville Östran få igång en debatt, och visst lyckades det. Antar att folk blir arga för att de inte gillar att bli lurade, vilket är allmänmänskligt, så var det så himla smart av Östran?

    SvaraRadera
  7. Jag trodde också på det när du la upp de!Men nu när jag la det på fb fick jag denna artikel tillsänt mig http://www.ostran.se/nyheter/laesarnas_sida/insaendare_debatt/lurade_men_vilken_debatt
    Alltså var det bara en bluff men många lever nog kvar i den gamla tiden!
    Ha en skön söndag du och din familj!Kramar Ewa

    Jag beundrar er verkligen er kamp i livet och det gör man för den man älskar!

    SvaraRadera
  8. Hejsan! Har tittat på filmerna på wilda och måste säga hur duktig jag tycker hon är! Hon kan ju jätte mycket! Jag jobbar på en förskola för gravt funktionshindrade barn, och jag ser mycket wilda kan göra! hade tyckt de vore jätte roligt å jobba med henne! =) Å måste ge er beröm med alla fina leksaker ni hittat till henne, bra jobbat!

    SvaraRadera