onsdag 9 november 2011

Fler videoklipp

Måste än en gång bara säga tack till alla er fina människor. Era kommentarer värmer i hjärtat och betyder otroligt mycket för mig. Utan er som har stöttat mig sedan jag började blogga för snart två år sedan hade jag nog inte varit så stark som jag är. Och alla tips som jag fått har varit till stor hjälp.

Här kommer två videoklipp till på lillan.

http://www.youtube.com/watch?v=mR5kLTXqM5E

http://www.youtube.com/watch?v=ixGiMDOfVHc

5 kommentarer:

  1. Vad roligt Wilda har det :) Smart med discobollen!

    Ida

    SvaraRadera
  2. Älskar filmen då hon gungar!
    Eva Th

    SvaraRadera
  3. Det är så kul att läsa wildas blogg.. Jag tycker ni är så starka och tänker mycket på er... Har sj ett sjukt barn men inte alls som er och jag vet hur orolig jag är. Så jag kan bara tänka mig hur ni mår men jag kan ändå inte ställa mig in i er sivation...

    Styrke kram till er alla både vuxna o barn

    SvaraRadera
  4. Vi har ju katter hemma...dem får hon självklart känna på ibland. Katterna är väldigt glada för WIlda och vill gärna ligga där hon legat eller suttit ;) Hoppas även att hon ska kunna få ta större del av djur när hon blir lite äldre-som tex häst, hund etc.

    SvaraRadera
  5. Finaste Wilda, så härligt att se hur hon njuter:)

    Hoppas nu att dessa elaka baciller inte hänger i alltför länge utan att Wilda får lägga all sin energi på att utvecklas & njuta av livet.. mera glass till Wilda för det verkar som om det slank ner utan några protester!!

    En liten undran, antar det är för tidigt men har själv en son med handikapp & jobbat med handikappade barn med olika diagnoser, men kan ju ändå undra när man ser hur Wilda reagerar på olika saker, diskobollen, "bitleksaken" etc, hur skulle hon reagera på ett djur?? har bara positiva upplevelser med djur/barn med handikapp, allt från katt till häst, nu är ju hon dock för liten att rida men djur har ju en tendens till att få barn & äldre människor att uppleva & känna, ngt rörig frågeställning kanske men det var en stilla undran.

    Massor av styrkekramar till er fina familj med en underbar tös!!
    Theres

    SvaraRadera