onsdag 9 november 2011

Vårt underbara Mirakel

Tack alla ni fina som skrivit så många underbara kommentarer. Det ger mig en enorm styrka ska ni veta.

 

Ville bara dela med mig av vår underbara prinsessa så här på morgonkvisten.

 http://www.youtube.com/watch?v=PT-y_uYCtZ0

http://www.youtube.com/watch?v=XVIPFzYUrWg

http://www.youtube.com/watch?v=_RBnJLn0Q84

http://www.youtube.com/watch?v=EC5ap_uOsio

 

15 kommentarer:

  1. Nu har jag streckläst bloggen sedan en tid tillbaka, även kommentarerna ni fått, och jag hittar inga ord. Det är lätt att uttala sig i situationer man själv förskonats ifrån, sluppit uppleva, inte behövt leva mitt i - men att helt utan empati prata om sådant man inte förstår eller vill försöka förstå det är rent vidrigt. Ni är värda alla eloger i världen, jag beundrar er och undrar hur jag själv skulle tackla situationen. All styrka till er!!

    SvaraRadera
  2. Majoriteten av oss som läser här tycker ju att ni gör ett helt fantastiskt jobb med Wilda och att ni agerar helt rätt! Har man bara minsta gnutta empati och sunt förnuft så förstår man ju lätt att ni inte kan agera på annat sätt.

    Wilda är ju er dotter, lika älskad som vilket som helst av era andra barn. Och under den tiden som jag har följt din blogg så har hon ju utvecklats enormt och verkar ju varatillfreds med det liv hon har med er!

    Jag förstår inte vad de här empatilösa, känslokalla personerna får ut av att skriva sådana kommentarer som de gör? Har de någonsin träffat Wilda? Har de specialkompetens inom området? Det är ju något ni har och därför tror jag att många med mig litar helt och fullt på att ni faktiskt vet vad ni gör! Och att Wilda överhuvudtaget lever i dag men dessutom faktiskt också utvecklas är ju ett ordentligt bevis för detta!

    Så, till "Hans" och co, skaffa er ett eget liv istället!

    Styrkekramar till dig och hela din familj, ni verkar vara så härliga människor, hela gänget!

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Vilken söt och underbar liten dotter ni har. Vad duktig Wilda är att hålla upp sitt huvud. Man riktigt ser på filmerna hur hon njuter av livet och att hon älskar glass. Hon har dom alldra bästa föräldrana som lilla Wilda kan ha. Ni är bäst för henne och känner henne. Det syns på bilderna och filmerna att hon är ett harmoniskt barn och att hon har det bra och att hon verkligen äääälskar livet.
    Kram Carina

    SvaraRadera
  4. underbar film när hon äter glass.Visar att hon nuter och att det är gott med glass!

    Och bry er inte om alla elaka komentarer.Dom har antagligen inte bättre förstånd än att klaga och antagligen inga egna barn

    SvaraRadera
  5. Underbara länkar!!! Blir så glad:)) Vilken tur att Wilda komm till er stora familj. Kraam!!

    SvaraRadera
  6. Fina Wilda, så nöjd hon är :)

    Till dem som skriver de tanklösa kommentarerna.

    Ni har visst rätt till era åsikter, men låt Nilla och hennes familj slippa dem. Ni kanske åtminstone kan försöka tänker er in i deras situation. Om ni har barn, hur skulle det kännas om vilt främmande personer uttrycker åsikter som KAN TOLKAS som att ni inte anser Wilda har rätt att leva? Att de gör fel som inte bara lämnar henne att dö?
    Titta på era egna barn en stund och fundera över hur ni skulle känna om någon uttryckte den åsikten om ert barn. Och att barnets syskon kunde läsa det...
    Fundera, tänk och tänk igen, längre än näsan räcker.
    Och var tacksam för att, om ni nu har barn, de är friska och får fortsätta att vara det.
    För olyckan kan hända fort, även friska barn kan skada sig eller bli sjuka. hur skulle ni ställa er då?
    Jag tror faktiskt inte ni skulle handla annorlunda än Nilla och J
    Kanske skulle ni inte vara så starka..

    Att ta de svåra beslut Nilla och J redar varit tvungna att fatta, det är snudd på omänskligt. Jag har varit med om det, men på en gammal människa. Det var fruktansvärt. Och att ta det när det gäller sitt barn...
    Det kräver styrka, kärlek och empati i stora mått.

    Kramar

    SvaraRadera
  7. Oj, oj, oj!
    Så fin hon är Wilda.
    Vad stor hon har blivit.
    Och duktig.

    Det viktigaste av allt : Hon ser så himla lycklig ut och det gör du också som mamma, Wildasmamma. (Tror att du heter Pernilla)

    Ryser och blir väldigt rörd när jag ser de där videoerna.
    De är fyllda av kärlek.

    Hälsar Ninacian

    SvaraRadera
  8. Så mysiga fimer på Wilda!! Älskar framför allt den med glassen. Vill bara skicka en stor kram till dig och vill bara säga att jag tycker du är jättestark. Brukar inte lämna kommentarer men jag är här och läser varje dag. Ni berör verkligen mig och ni är verkligen de bästa föräldrar som lilla Wildisen någonsin kunnat få! Hon är bland det sötaste jag har sett :-)

    SvaraRadera
  9. Så mysiga filmer på Wilda! Roligt att se hur hon har utvecklas sedan man såg en film senast :D Ni har ju kommit på jätte många saker som stimulerar henne, hon kommer utvecklas och utvecklas om ni fortsätter i den takten!! :)

    Hon kunde inte få några bättre föräldrar än er!!

    SvaraRadera
  10. Så himla fina filmer, den när hon äter glass är ju totalt underbar hon gillar verkligen det. Kramar till er alla

    SvaraRadera
  11. Vad roligt att se Wilda på video! Vad duktig hon är på att slicka på glassen och att hålla upp sitt huvud! :)

    Ida

    SvaraRadera
  12. Supermysiga filmklipp! Man kan ju inte bli annat än glad av att se Wilda! Så söt! :)

    SvaraRadera
  13. Hon är så söt att man vill gråta... ser ut att vara god glass =) (kan någon se videorna med Wilda och sedan säga att hennes liv är ovärdigt? NEJ!)

    Massor av styrkekramar... <3

    SvaraRadera
  14. Vilka fina filmklipp!! Förstår inte hur du kan få så mycket elaka kommentarer. Lilla Wilda är ju helt underbar. <3 Styrkekramar skickar jag ännu en gång och en extra gossekram till Wlida.

    SvaraRadera
  15. Vilka härliga små filmer. Hon ser så trygg, lugn och harmonisk ut lill tjejen. Man blir glad av att se henne och glassen var verkligen en favorit. Så gott det var =)
    Å vad duktig hon var med disco kulan.

    Ni är enastående med henne hos er saknas verkligen ingenting hon har den bästa av bästa familjer.

    Kramisar och en försiktig en till lilla Wilda!

    SvaraRadera